Novogodišnji san

Veselje uz pjesmu i predstavu: Djeca uz Djeda Mraza dobila paketiće

Glumci sa scene govore im o potrebi pravilne ishrane, o pravilima lijepog ponašanja, animiraju ih, pjevaju i igraju se zajedno s njima.
Kultura / Kazalište | 25. 12. 2017. u 00:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava koju će ove godine djeca moći pogledati zove se 'Novogodišnji san', prema tekstu i u režiji glumca i redatelja Pozorišta lutaka Nedžada Maksumića. U predstavi igraju članovi glumačkog ansambla ove teatarske kuće.

Izvedba spomenute predstave upriličena je tijekom nedjelje, a preostale su još dvije izvedbe do kraja godine. Djeca su pjevala i plesala uz ansambl Pozorišta lutaka, te su kućama otišli veseli s paketićima koje im je uručio Djeda Mraz. Predstava će biti odigrana još 28.12. od 18 sati i 30.12. također od 18 sati.

To je razigrani i raspjevani igrokaz, napravljen specijalno za ovu priliku, u kojem se djeca zabavljaju čekajući Djeda Mraza, te, u jednom momentu, i sami uzimaju učešća u predstavi. Glumci sa scene govore im o potrebi pravilne ishrane, o pravilima lijepog ponašanja, animiraju ih, pjevaju i igraju se zajedno s njima.

Bit će tu smijeha, dobre zabave i, što je za djecu najvažnije, na kraju predstave na scenu će stići 'pravi' Djeda Mraz, da svoj djeci podijeli poklone, koje će prethodno odabrati i u Pozorište lutaka donijeti njihovi roditelji.

Za sve informacije možete kontaktirati Pozorište lutaka svakog radnog dana od 9 do 13 sati na brojeve telefona 036 558 450, 036 552 625 ili im se javiti na e-mail: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close