Objavljen program

Ovo su predstave koje će se igrati u sklopu 'Mostarske liske'

U subotu 20.4. od 20 sati Jugoslovensko dramsko pozorište iz Beograda predstavit će se predstavom 'Zašto je poludio gospodin R?' u režiji Bobe Jelčića.
Kultura / Kazalište | 08. 04. 2019. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska publika s nestrpljenjem očekuje festival komedije koji će započeti 19. travnja u Narodnom pozorištu. Iz te ustanove objavili su program predstava.

Otvaranje festivala komedije 'Mostarska liska' je 19.4. u 19 sati izložbom 'Glumac lirskog treptaja' Safet Pašalić, prvog upravnika Narodnog pozorišta. Autorica izložbe je Amina Abdičević. Nakon toga od 20 sati slijedi predstava 'Ime' u izvedbi glumaca Pozorišta mladih iz Sarajeva u režiji Admira Glamočaka.

U subotu 20.4. od 20 sati Jugoslovensko dramsko pozorište iz Beograda predstavit će se predstavom 'Zašto je poludio gospodin R?' u režiji Bobe Jelčića.

Nedjelja 21. travnja donosi predstavu 'Anđeli Babilona' u izvedbi glumaca Narodnog pozorišta Mostar u režiji Admira Glamočaka. Već 22. travnja od 20 sati na programu je predstava 'Mušica' u izvedbi glumaca Gradskog kazališta iz Siska.

Na festivalu komedije 23.4. odigrat će se predstava 'Narodni poslanik' u izvedbi glumaca 'Oxygen production' iz Sarajeva, a u režiji Alena Muratovića. U srijedu 24. travnja na repertoaru se našla predstava 'Brak mrak' u izvedbi glumaca 'Presek dijagonala' iz Beograda, a u režiji Tee Puharić.

Posljednja predstava u okviru ovogodišnjeg festivala 'Mostarska liska' bit će 'Naši dani' u izvedbi glumaca Narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banja Luke, a u režiji Jug Radivojevića. Predstava je na programu 25.4. od 20 sati.

U petak, 26. travnja od 20 sati bit će upriličeno svečano zatvaranje festivala 'Mostarska liska' dodjelom nagrada, i koncertom kantautora Damir Imamovića u čast nagrađenih.

Kopirati
Drag cursor here to close