To

Nova predstava u Narodnom pozorištu Mostar

Glumačku postavu čini ansambl NPM, i to: Saša Oručević, Emir Spahić, Jasmin Krpo, Emir Sejfić, Vedran Vilogorac, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Šerif Aljić, Mirsad Elezi i Goran Lozo.
Kultura / Kazalište | 21. 06. 2019. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U velikoj dvorani Narodnog pozorišta Mostar premijerno je odigrana predstava 'To' autora Alije Isakovića, u režiji Ivana Lea Leme. Prva repriza predstave je već 22. lipnja od 20 sati, a cijena ulaznica za prvu reprizu predstave 'To' iznosi 10 KM.

Predstava se događa tijekom talačke krize, a radnja drame smještena je na periferiju grada u jednoj kavani ili krčmi u kojoj se nađu, kao u nekom socijalnom agregatu, polusvijeti ljudi koji su na društvenoj ljestvici nisko strukturirani, tramvajdžija, nosač, pjevačica, konobar, i protagonisti, tzv. općenito nazvani gost i brat.

Glumačku postavu čini ansambl NPM, i to: Saša Oručević, Emir Spahić, Jasmin Krpo, Emir Sejfić, Vedran Vilogorac, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Šerif Aljić, Mirsad Elezi i Goran Lozo. Scenografiju predstave je uradila Vesna Režić, kostimografiju Mirjana Zagorec, a glazbu potpisuje Zvonimir Dusper Dus.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 do 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati, te od 18 do 20 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close