Eto nama Djeda Mraza

Mostar: Stigao Djed Mraz i djecu obradovao poklonima

Jednostavan i predvidljiv rasplet logično završava pojavom djeci najželjenijeg lika ove predstave – Djeda Mraza, koji na kraju dijeli djeci novogodišnje darove.
Kultura / Kazalište | 23. 12. 2019. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrana je prva od dvije novogodišnje predstave 'Eto nama Djeda Mraza' u Pozorištu lutaka Mostar. Interaktivna predstava razveselila je mnogobrojnu djecu i roditelje, te je unijela dodatni segment dobrog raspoloženja u blagdanske dane.

Autor teksta i redatelj ove predstave je Nedžad Maksumić, glumac i redatelj Pozorišta lutaka. Troje glumaca u uvodnom dijelu predstave u interaktivnoj igri sa djecom veselo i duhovito čekaju najdražeg gosta, traže ga i, u početku, ne pronalaze.

Savladavajući sve prepreke i nesporazume, najzad uspijevaju. Jednostavan i predvidljiv rasplet logično završava pojavom djeci najželjenijeg lika ove predstave – Djeda Mraza, koji na kraju dijeli djeci novogodišnje darove.

Glumci animiraju lutke napravljene u najboljim lutkarskim radionicama Bugarske. Svi likovi u predstavi su djeci bliski i razumljivi, sa svojim manama i vrlinama. Sve podsjeća na dječiju igru i lepršava je priča o prijateljstvu i odanosti.

Sljedeća izvedba ove predstave je 29.12. od 11 sati. Rezervacije karata po cijeni od 5 KM možete izvršiti na telefon 036/552-625, Email: [email protected] ili porukom u inbox. Broj mjesta je ograničen.

Kopirati
Drag cursor here to close