Lutkarsko kazalište

'Moj prijatelj Bumbi' premijerno pozdravio djecu

"Ljepota i prednost ovog našeg posla je što nam omogućava da ne izgubimo dijete u sebi".
Kultura / Kazalište | 22. 02. 2019. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prepunoj dvorani Lutkarskog kazališta u četvrtak navečer je premijerno odigrana predstava 'Moj prijatelj Bumbi' u kojoj glume Marta Haubrich, Tibor Oreč, Jadranka Popović Miljko, Anela Planinić te Ivan Nevjestić.

Razigrana predstava oduševila je brojne mališane i njihove roditelje, ali i zvanice koje su prisustvovale premijernom izvođenju.

"To je topla priča o odrastanju, zaigranosti i bezuvjetnoj ljubavi koja pršti iz svakog djeteta. Smatram da svi mi u sebi imamo jedno dijete koje s vremenom, kako odrastamo ponekad i potisnemo, ali pouka predstave je da bi svi trebali pustiti da to dijete, koje imamo u sebi, živi, da se raduje i igra, jer što je život ako nemamo sreću, ljubav i prijateljstvo", kazao je redatelj predstave Siniša Novković.

"Ljepota i prednost ovog našeg posla je što nam omogućava da ne izgubimo dijete u sebi. U današnje vrijeme malo tko radi posao koji voli, a da se uz to puno smije i napravi jednu lijepu priču i druženje, a iza nas uvijek ostane nešto lijepo", kazala je glumica Lutkarskog kazališta Mostar Popović Miljko.

Nakon predstave razmjenjivali su se utisci odgledane predstave uz prigodan domjenak. Prva repriza ove predstave je 23.2. od 11 sati u Lutkarkom kazalištu Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close