Koncerti

Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini: Sergej i Nina

Na prelijepoj ljetnoj pozornici amfiteatra Herceg etno selo u Međugorju s početkom u 21 sat nastupit će jedan od omiljenih izvođača pop glazbe Sergej Ćetković.
Kultura / Glazba | 03. 07. 2021. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

„Zvijezde pod zvijezdama u Hercegovini“, naziv je koncerata koji će se održati u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju u organizaciji agencije PRimera.

Prvi koncert je najavljen za 16.7.

Na prelijepoj ljetnoj pozornici amfiteatra Herceg etno selo u Međugorju s početkom u 21 sat nastupit će jedan od omiljenih izvođača pop glazbe Sergej Ćetković.

Ulaznice za koje vlada veliki interes puštene su u prodaju prije 7 dana i već je rasprodan prvi kontingent. Sada je u prodaju pušten i drugi kontingent ulaznica, koje su dostupne na recepciji Herceg etno sela Međugorje, info pultu MepasMall-a u Mostaru i online preko sustava kupikartu.ba. Za online kupovinu plaćanjem Visa karticom osiguran je popust -15%.

Nakon Sergeja Ćetkovića, 6. 8. nastupit će diva hrvatske pop scene i miljenica publike - Nina Badrić.

Prvi kontingent ulaznica za njezin koncert je upravo pušten u prodaju po nižim cijenama- 20 KM tribine i 25 KM VIP.

Broj ovih ulaznica je ograničen, stoga požurite na prodajna mjesta, jer će nakon rasprodaje ovog kontingenta, ulaznice biti po višim cijenama.

Godinama su koncerti u ovom amfiteatarskom prostoru unaprijed rasprodani, a na ovoj najljepšoj ljetnoj pozornici u Hercegovini pjevale neke od najvećih regionalnih zvijezda.

„Zbog ograničenosti kapacitete i velikog zanimanja za ove koncerte, preporuka svima je da ih odmah kupe“, poručuju organizatori.

 

Kopirati
Drag cursor here to close