Abrašević

Zabavite se uz Power disco party

Kultura / Glazba | 06. 04. 2013. u 11:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme je ponovno za nevrijeme, stiže nova ciklona superherojskog Powerdisca! Ovaj put sa još zadebljanijim line up-om.

Nakon što smo se sjajno zabavili na prvom partyju, nema razloga da isti, ako ne i bolji tulum ne ponovimo 06. travnja kad će uz rezidenta projekta Žarka Rebca dj pult dijeliti Anada i Mili Sefić.

ANADA

Anada je kao mala djevojčica pronašla jednu staru škrinju. U toj škrinji nalazila su se dva Serato vinyla, te dva Techniks gramofona prekrivena prašinom. Anada je kasnije igrom slučaja shvatila da kad svira te vinyle na tim gramofonima ona postaje Wonder Woman sa super moći da tjera sve (al' apsolutno sve) ljude na ples. Ove subote odlučila vas je provozati kroz ritmove sexeey deep-a i groovalicious tech-a. Vjerujte, biti će to vožnja kakvu do sada niste iskusili, ipak je ona WonderWoman.

MILI SEFIĆ

Tko još ne zna za Mili Sefića? Odrastao u Chicagu gdje je bio izložen velikoj radijaciji Chicago Housea. Kako to uvijek biva sa super junacima, ta radijacija podarila mu je super moći. A one dolaze na vidjelo kad Mili stane iza DJ pulta gdje automatski postaje Super Mili. Super Mili svira super organični deep house, a jedna stara legenda kaže da onome tko posluša Super Milia i njegov set, život postaje instantno ljepšim i harmoničnijim. Ahaaa, dobro ste pročitali, ljepšim i harmoničnijim!

ŽARKO REBAC

Prije 89034242423 milijuna godina u dalekoj galaksiji Funkolion rodio se izabrani dječak, dječak po imenu Žarko. Njegovo poslanje bilo je da tijela zemljana hipnotizira NjuDiskom, Hausom, te za zemljane nekim čudnim Fankom kako bi svemirci iz galaksije Funkolion imali kontrolu nad njima. I uistinu, kad Žarko svira ljudska tijela su pod hipnozom, te se tada ljube, grle, vode ljubav, vesele. Zanimljiva hipnoza, zar ne?

Zbog velikih poplava u Mostaru angažirali smo venecijanske gondolijere koji će prevoziti putnike na super rejv. Stoga nemate pravo na izlike. Obucite plesne čizmice i idemo plesati, ideemo! See ya on da dance floor!!! Start partyja je od 21:30 sati, a cijena ulaza je 2 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close