Dođi, dođi

YouTube eksplodirao zbog Dine Merlina i Senidah

Videospot za pjesmu, koju je napisao Dino Merlin, snimali su u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla, koja potpisuje i spot za mega-hit “Mi”.
Kultura / Glazba | 01. 01. 2021. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo dva mjeseca nakon što je pokorio regionalnu scenu dugoočekivanim singlom i spotom “Mi”, sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin u novu godinu ulazi s novom glazbenom senzacijom.

Tijekom on-line dočeka 2021. za cijeli svijet vjernoj je publici predstavio duet “Dođi” s glazbenicom Senidah. Izazvalo je to pravu 'eksploziju' na YouTubeu i društvenim mrežama jer je novi video u manje od dva sata pregledalo čak više od 200 tisuća ljudi!

Video: Dino Merlin & Senidah - Dođi (Official Video)

''Nakon duge i iscrpljujuće turneje Hotel Nacional pokušao sam ponovno naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao – da ne znam biti sam'', objašnjava Dino Merlin.

''Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas'', kaže veliki sarajevski kantautor.

Već sama najava ove, neočekivane, glazbene suradnje na društvenim mrežama izazvala je erupciju oduševljenja i emotivnih poruka, a najavni isječak pjesme od 15 sekundi u jednom je danu čak završio u trending listi najgledanijih videa u regiji na YouTubeu.

Videospot za pjesmu, koju je napisao Dino Merlin, snimali su u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla, koja potpisuje i spot za mega-hit “Mi”.

''Suradnja s Dinom za mene je ostvarenje snova, ovo je za mene sve, moje srce je puno kad slušam naše glasove zajedno. Dokazala sam si još jednom da je ostvarivo sve što želim cijelim bićem i dušom. Ovo je pravi dokaz i motivacija za dalje. Ništa nije nemoguće i sad slobodno mogu nastaviti sanjati'', kaže o suradnji s bosanskohercegovačkim kantautorom slovensko-crnogorska umjetnica Senida Hajdarpašić, na sceni poznata kao Senidah.

''Ova godina je definitivno bila drugačija za sve nas, vrijeme je čudno prolazilo i čudne stvari su se događale. Snimanje smo podijelili u nekoliko faza, a svaki put naša se energija širila i postajala jača. Otkrila sam i predivne dijelove u Bosni, upoznala drage ljude, a Dino me tako lijepo čuvao i nije dopuštao da mi išta nedostaje'', kaže 35-godišnja nagrađivana pjevačica osobito ponosna što u 2021. godinu ulazi baš s pjesmom “Dođi”, a koja će se uskoro naći na 13. glazbenom albumu glazbenog virtuoza Dine Merlina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close