VIDEO

Zagrli ovaj grad: Voljenom Konjicu poklonili pjesmu

U realizaciji ove pjesme sudjelovali su Berin Buturović, Fadil Buturović, Zejd Šoto, Dado Macić, Vanja Alikadić, hor Sejfullah...
Kultura / Glazba | 11. 05. 2020. u 08:54 Bljesak.info
ZAGRLI OVAJ GRAD - Berin, Dado, Zejd feat. Sejfullah (Official Video 2020)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Na svijetu bezbroj gradova, u srcu jedna čaršija i rijeka bistra u njoj", ovako počinje pjesma "Zagrli ovaj grad" koju su konjički pjevači i glazbenici posvetili voljenom gradu.

U realizaciji ove pjesme sudjelovali su Berin Buturović, Fadil Buturović, Zejd Šoto, Dado Macić, Vanja Alikadić, hor Sejfullah...

Tekst i glazbu napisao je Fadil Buturović, koji je nastupao i sa Dubiozom kolektiv, a radio je i aranžman za hit Lepe Brene "Zar je važno dal se peva ili pjeva". Glazbeni producent je Mahir Sarihodžić.

''Ovom pjesmom vam šaljemo ljubav iz Konjica. Želim da se zahvalim svima koji su dali svoj doprinos u stvaranju pjesme i spota. Fadil Kikin Mali Buturović na divnoj pjesmi, Mahir Sarihodžić na aranžmanu. Glazbenicima koji su svirali. Posebno hvala Marko Jovančić i Lejla Durmo na ogromnom trudu i ljubavi da kadrovima ispričaju ovu priču o jednom gradu. Ova pjesma je doprinos našem gradu na način na koji mi najbolje znamo. Ako vas neki stihovi podsjete i na vaš grad, naša misija je uspjela'', napisao je na Facebooku Berin Buturović.

Kopirati
Drag cursor here to close