Nevjerna

Uz novu pjesmu Mirze Selimovića lakše će vam biti ostati u kući

U pitanju je pjesma 'Nevjerna' za koju je glazbu radio Milan Rađen, a tekst Dragan Brajović Braja. Spot je sniman u Turskoj, a režirao ga je Vedad Jašarević.
Kultura / Glazba | 24. 03. 2020. u 19:23 Bljesak.info
MIRZA SELIMOVIC - NEVJERNA (OFFICIAL VIDEO) 4K 2020
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kada za tobom suza krene, ti procvjetaš kad sve vene, divlja ružo moga ludila'', stihovi su nove kompozicije jednog od najuspješnijih pjevača u regiji Mirze Selimovića.

U pitanju je pjesma 'Nevjerna' za koju je glazbu radio Milan Rađen, a tekst Dragan Brajović Braja. Spot je sniman u Turskoj, a režirao ga je Vedad Jašarević.

Kao i većina glazbenika i pjevača usljed pandemije korona virusa Selimović je otkazao nastupe i u toplini svog doma druži se sa svojim veliki prijateljem - gitarom.

''Vrijeme provodim kući uz gitaru smišljajući neke nove note za bolja vremena. Poručio bih svima koji mogu da ostanu kući i da se što manje kreću i viđaju sa drugim ljudima, dok ne prođe ovo ludilo. U ovim trenucima je bitno da smo svi pojedinačno društveno odgovorni. U narednim tjednima održat ćemo kontinuitet druženja sa publikom uživo na društvenim mrežama, sve dok ovo izvanredno stanje bude trajalo. Večernja glazbena druženja bit će nam, nadam se, još jedan motiv da ostanemo u kućama'', poručio je Mirza Selimović.

Kopirati
Drag cursor here to close