Međugorje

Po prvi put: Međunarodna duhovna obnova za glazbenike

Osim sudjelovanja na večernjem molitvenom programu, molitvi na Brdu ukazanja i Križevcu, sudionici će kroz tri dana pod vodstvom fra Ante Vučkovića promišljati o glazbi i bogatstvu koje ona pruža.
Kultura / Glazba | 03. 10. 2019. u 12:38 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međugorje kao mjesto molitve i mira koje preko 37 godina okuplja ljude iz cijelog svijeta različitih kultura, ove godine po prvi put želi okupiti sve glazbene žanrove i sve one koji se bave glazbom na bilo koji način.

''Čovjek je duhovno biće kojemu treba susret s Bogom, a nekad je to najlakše postići glazbom koja oplemenjuje čovjeka i budi osjećaj za ljepotu.

Osluškujući potrebe vjernika i hodočasnika, župa Međugorje ove godine po prvi put od 11.-14. studenog organizira Međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike. Svaka duhovna obnova nudi priliku napraviti jedan korak unatrag od svakodnevnih briga, kroz molitvu razmišljati o trenutnom stanju odnosa s Bogom, s ljudima i sa svijetom u kojem živimo'', poručili su organizatori.

Osim sudjelovanja na večernjem molitvenom programu, molitvi na Brdu ukazanja i Križevcu, sudionici će kroz tri dana pod vodstvom fra Ante Vučkovića promišljati o glazbi i bogatstvu koje ona pruža. Svi koji žele sudjelovati prijave mogu izvršiti putem maila [email protected] do 1.11.2019.

Kopirati
Drag cursor here to close