#ostanidoma

Turska: Na terasi zgrade održao koncert kako bi uljepšao dan susjedima

Glazbenik Onur Nugay je u turskom gradu Antaliji priredio mini koncert na terasi svoje zgrade kako bi na taj način bar malo oraspoložio i uljepšao dan svojim susjedima
Kultura / Glazba | 20. 04. 2020. u 08:31 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbenik Onur Nugay je u turskom gradu Antaliji priredio mini koncert na terasi svoje zgrade kako bi na taj način bar malo oraspoložio i uljepšao dan svojim susjedima koji ne mogu izlaziti iz svojih domova tijekom vikenda zbog policijskog sata uvedenog zbog pandemije koronavirusa.

U razgovoru za Anadolija agenciju, 40-godišnji Nugay je kazao kako je u ovim teškim danima odlučio da na sebi svojstven način, uz gitaru i pjesmu, bar malo obraduje susjede i uljepša im dan.

Brojni susjedi su, nakon što su čuli prve zvuke gitare i dobre pjesme, izašli na balkone i prisustvovali ovom nesvakidašnjem koncertu koji su nagradili gromoglasnim aplauzom.

"U početku sam mislio da će im možda smetati preglasna glazba, ali na kraju smo ipak imali veoma lijep koncert. I susjedi su se izgleda oduševile. Nakon ovog koncerta i iskazanog zajedništva i sloge uvjeren sam još više da ćemo i ovo zajedno prevazići", kazao je ovaj glazbenik.

Tulin Kaya, jedna od susjeda koje su uživale u koncertu, rekla je da je ovo bilo prelijepo iznenađenje za nju, ali i za sve njene susjede.

"Koncert mi se baš svidio. Ovo nam je baš dobro došlo u ovim danima. Sigurno nam je popravio raspoloženje", dodala je.

Adnan Zeki, koji je također slušao koncert, istaknuo je da je prvo bio iznenađen kada je čuo zvuke gitare i pjesmu, ali je kasnije uživao.

"Zbog virusa moramo ostati u našim domovima. Nekad je zaista teško, ali upravo ovakve aktivnosti ljudima poprave raspoloženje u ovim teškim danima", dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close