Reizdanje "Fearlessa"

Taylor Swift objavit će treći album u godinu dana

Pop pjevačica je prošle godine objavila da želi ponovno snimiti stare pjesme nakon spora o pravima na njezine ranije albume.
Kultura / Glazba | 12. 02. 2021. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dva albuma iznenađenja u prošloj godini američka pop zvijezda Taylor Swift najavila je još jedan - svojevrsno reizdanje albuma "Fearless" iz 2008. za 9. travnja.

Swift, među najuspješnijim izvođačicama u protekla dva desetljeća, to je objavila u četvrtak na Twitteru i objasnila da će sadržavati 26 pjesama među kojima i nekoliko novosnimljenih s albuma "Fearless" te šest koje do sada nisu objavljene.

Pop pjevačica je prošle godine objavila da želi ponovno snimiti stare pjesme nakon spora o pravima na njezine ranije albume, javlja Hina.

Od 2006. do 2017. pjevačica je objavila prvih šest studijskih albuma na Big Machine prije nego što je prešla na Universal Music i nastao je spor oko prava na te albume.

Njezin treći album u zadnjih godinu dana postignuće je jer se zna da ona sama piše većinu materijala za pjesme unatoč tome što djeluje u industriji u kojoj je pravilo da to za pjevače rade drugi.

Višstruka dobitnica Grammyja i jedna od najproduktivnijih, Swift je objavila sedmi studijski album 2019., a nakon toga uslijedio je u srpnju "Folklore" i "Evermore" u prosincu.

Prema Spotifyju druga je najslušanija umjetnica u svijetu u 2020. nakon Billie Eilish.

Rođena 1989. u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji Swift je postala svjetski poznata prvo kao country pjevačica, a potom kao pop pjevačica.

Kopirati
Drag cursor here to close