Sanel Redžić

Svjetski priznati gitarist zasvirao u Mostaru

Redžić je na koncertu publiku odveo na glazbeno putovanje kroz Italiju i Španjolsku.
Kultura / Glazba | 12. 10. 2017. u 20:57 Bljesak.info
Kopirati

Sanel Redžić, majstor klasične gitare porijeklom iz Bosne i Hercegovine, s dugogodišnjom adresom u Njemačkoj, održao je koncert u Narodnom pozorištu u Mostaru.

Ovaj koncert je održan u skopu bh. turneje. 

Redžić je na koncertu publiku odveo na glazbeno putovanje kroz Italiju i Španjolsku. Publiku je uveo u svijet svog najdražeg kompozitora Johanna Sebastiana Bacha.

Prije koncerta u NPM-u, Redžić održao je besplatan masterclass s polaznicima Muzičke, Glazbene i Rock škole Mostar.

Redžić je  dobitnik 29 međunarodnih nagrada od kojih se izdvajaju prve nagrade u Tokiju, Beču i Lisabonu. Do sada je u svojoj bogatoj karijeri odsvirao nekoliko stotina koncerata širom Europe, Azije i Amerike te nastupao u najpriznatijim svjetskim koncertnim zdanjima kao što su Concertgebouw Amsterdam, Međunarodni dom glazbe u Moskvi, Tokyo Bunka Kaikan Recital Hall i mnogim drugim.

Koncert u Mostaru podržali su Narodno pozorište Mostar, Udruženje građana CID, Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti i JP BH Pošta. 

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.