Prijavite se

Sudjelujte u Blues eksperimentu u Mostaru

Glazbene radionice će se održavati u dvorištu OKC Abrašević, koji je partner ovog projekta
Kultura / Glazba | 24. 06. 2020. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki kutak Mostar u suradnji s umjetnicom Anjom Rikalo priprema zanimljiv ljetni glazbeni program za mlade od 13 do 30 godina.

Pozivaju se svi zainteresirani koji imaju talenta za glazbu i pjevanje, da se uključe u Blues eksperiment i kreiranje performansa koji će na koncu biti snimljen i objavljen na društvenim mrežama.

Glazbene radionice će se održavati u dvorištu OKC Abrašević, koji je partner ovog projekta, priopćeno je u srijedu iz Američkog kutka.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem online obrasca.

Sudionici će uz instrukcije učiti kako da prilikom pjevanja svojim glasom istaknu informaciju teksta, te daju osobni karakter zadanoj melodiji ili frazi uz višeglasje. Cilj je u konačnici dobiti što originalniju interpretaciju odabranih pjesama. U proces kreiranja performansa će biti uključeni  bubnjari i gitaristi.

Iz Američkog kutka Mostar poručuju kako je ovo idealna prilika da mladi provedu zabavno, edukativno i produktivno ljeto te istražuju blues i svoju kreativnost.

''Ovakvi projekti su za mene užitak i izazov, te prilika za ostvarivanje plemenite spone među ljudima.  Sudionicima želim pomoći da izvuku najbolje od sebe, a nadam se da će i oni isto izvući iz mene. Odnos je uvijek u dva smjera, a rezultat će govoriti za sve nas'', kaže Anja Rikalo, priopćeno je iz Američkog kutka.

Kopirati
Drag cursor here to close