Video uradak

Spot Slovenke i Hrvata uz pomoć Bosanca

Kultura / Glazba | 19. 09. 2016. u 13:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojan Jambrošić i mlada slovenska pjevačica Nina Pušlar ponosno predstavljaju svoj prvi duet, remake singla 'Bez mene sretnija'. Osim što su snimili duet na hrvatskom jeziku, pjesma ima i svoju slovensku verziju pod nazivom 'Odhajam z vetrom'.

Pjesma se prvi put pojavila na debitantskom albumu 'Bolji od ljubavi'. Bojana i Ninu povezuje iskustvo u pjevačkim talent showovima i uloge u mjuziklima, a povod za suradnju bio je ujedno i izazov za glazbenike – snimanje na hrvatskom i slovenskom jeziku, navodi se iz Dallas recordsa.

Iako su u početku planirali snimiti dvojeznični singl u kojem bi Nina pjevala na slovenskom, a Bojan na hrvatskom, obje verzije bile su toliko sjajne da su odlučili objaviti oba dueta istovremeno.

Suradnja s Ninom Pušlar unijela je u pjesmu novu svježinu i dimenziju, a osim glazbenog talenta, Nina je pokazala koliko se dobro snalazi u pjevanju na hrvatskom jeziku. Priča govori o dvoje mladih ljudi koji odrastaju neznajući što ih čeka u životu te odlaze u neki drugi svijet.

"Ova pjesma ima tekst koji svatko može protumačiti na svoj način pa dajem svakom pravo i na volju da si ovu pjesmu prilagodi trenutku i prisvoji srcu", rekao je Bojan.

Nina je svoju glazbenu karijeru započela 2006. na slovenskom glazbenom showu 'Bitka talentov' na RTV Sloveniji, a do danas je izdala pet albuma. Nina je, baš poput i Bojana, glazbenu karijeru usmjerila i prema kazališnim vodama pa je tako imala glavnu ulogu u autorskom mjuziklu 'Cvjetje v jeseni'.

Pjesma je snimana u Sloveniji, a video spot u Čakovcu. Glazbu pjesme napisao je Nermin Puškar, a tekst zajedno s Rokom Terkajem. Za režiju je zaslužan Robert Bošković, dok je za kameru i montažu radila Tina Kadoić. Za stajling i frizure zaslužne su Blaženka Morić i Nikolina Poropat.

Kopirati
Drag cursor here to close