Pjesma

Splitski bend objavio pjesmu o našoj realnosti

Kultura / Glazba | 23. 02. 2017. u 17:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitski bend 'Mister No', predvođen Slavenom Sliškovićem, predstavlja pjesmu 'Običan dan'.

"Pjesma govori o hrvatskoj realnosti u kojoj mladi napuštaju svoj kraj i odlaze u potragu za bolje sutra", izjavio je Slaven.

Glavna je akterica mlada djevojka koja je nezadovoljna životom u svojem gradu te je svakodnevna monotonija tjera da svoju sreću pronađe u inozemstvu. Glazbu i tekst napisao je Slaven dok je za aranžman bio zadužen Miodrag Spasić, navodi se u priopćenju iz Dallas Recordsa.

Osnivač i frontmen grupe Slaven Slišković, poznatiji pod nadimkom Slija, autor je brojnih zbirki stihova poput 'Šibe poznatih maćeha', 'Prodavaonica lakog streljiva i optičkih ciljnika', 'Ženski petko', čije tekstove napisane još 90-ih uglazbljuje danas za svoj bend. Svoju je poeziju objavio u više listova i časopisa. Upravo je završio petu zbirku, 'Pričao sam s pticama' koja čeka svoju objavu.

Bend 'Mister No' osnovan je 1999. godine kada je snimljen demo 'Slobodan' i 'Dvojnik slučajnog prolaznika', a 2001. počinju s ozbiljnijim radom. Bend trenutno čine Slaven Slišković (vokal), Vladimir Garić (gitara), Tomislav Dorić (klavijature), Miodrag Spasić (bas), Nikola Luša (bas) i Barbara Sumić (back vokal), a njihovo je djelovanje dobro poznato u splitskom glazbenom krugu.

Kopirati
Drag cursor here to close