Povodom 10. rođendana

Širokobriješki ''Stari zvonik'' premijerno predstavio spot za pjesmu ''Nevolja''

Povodom 10. rođendana grupe, ''Stari zvonik'' je premijerno prikazao spot za pjesmu ''Nevolja''.
Kultura / Glazba | 06. 12. 2018. u 11:11 D.L. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najpopularnijih grupa u Hercegovini, širokobriješki ''Stari zvonik'', u srijedu navečer premijerno je predstavio spot za prvi singl ''Nevolja'' kojim su proslavili 10. rođendan grupe.

Svečanost je organizirana u restoranu ''Domano'' hotela ''Park'', a spot je premijerno prikazan za 100 uzvanika nakon čega je ''pušten'' na YouTubeu.

Video: Stari zvonik - Nevolja

Spot je sniman od travnja do lipnja na prepoznatljivim lokacijama u Širokom Brijegu poput kule, akvadukta u Borku, Duhanske stanice, Dječjeg vrtića ''Trnoružica'', Prve osnovne škole, Gimnazije fra Dominika Mandića te Parka fra Didaka Buntića sa širokobriješkom crkvom u pozadini.

Foto: PixelStudio / Grupa ''Stari zvonik''

Zanimljivo je da su članovi ''Starog zvonika'' danima čistili lokacije snimanja poput kule i akvadukta, a posebno su uredili i prostoriju Duhanske stanice u kojoj je snimljen dio spota.

Tekst pjesme ''Nevolja'' potpisuje Ivica Brnas Fudo, a aranžman Dragan Brnas Fudo. Spot su snimili i režirali širokobriješki Light Studio i PixelStudio dok glazbu potpisuje Mostarac Ivo Jurić. Pjesma je snimljena u studiju Croatia Recordsa u Zagrebu.

Foto: Bljesak.info / Članovi ''Starog zvonika'' na predstavljanju pjesme i spota ''Nevolja''

Pet od šest članova grupe je iz Širokog Brijega: Damir Lovrić (klavijature), Damir Damac Ćorić (bubnjevi), Marin Lončar (gitara), Mario Naletilić (bass gitara) te Antonija Čerkez (vokal). Šesti član je mladi Gruđanin Vinko Miloš (vokal).

Po željama članova ''Starog zvonika'', spot je sniman isključivo na području Širokog Brijega, a u spotu su glumili poznati širokobriješki glumci Marijana Mikulić i Ivo Skoko.

Foto: PixelStudio / Grupa ''Stari zvonik''

''Stari zvonik'' putem portala Bljesak.info posebno se zahvaljuje sponzorima pjesme i spota: Voda Leda, Vinarija Ivan Dolac te Cubus - Silver&Watch Centar Široki Brijeg.

Foto: PixelStudio / Grupa ''Stari zvonik''
Kopirati
Drag cursor here to close