Valentinovska večer

Simfonijski orkestar Mostar organizira humanitarni koncert za Valentinovo

Ovoga puta koncert je humanitarnog koncerta, a prihod od prodanih ulaznica donirat će se roditeljima jednogodišnjeg dječačića iz Zvornika.
Kultura / Glazba | 14. 02. 2018. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Simfonijski orkestar Mostar tradicionalno organizira Valentinovski koncert u Kosači u Mostaru koji počinje u 19.00 sati, a završava u 20.00h sati pa je idealan uvod u valentinovsku večer ako ste planirali otići na večeru ili negdje drugdje.

Izvode se poznate ljubavne pjesme od Olivera Dragojevića, Kemala Montena, BijelogDugmeta, Indexa, Zorice Kondže itd...Pjevači su priznati mostarski glasovi: Anđela Ljubić, Nikolina Brkić, Monija Jarak, Karlo Milićević, Romeo Nikolić, Josip Drinovac, Hrvoje Merdžo, Leon Lasić i Marijo Bevanda posebnom aranžmanu orkestra, brass i ritam sekcije.

 

Ovoga puta koncert je humanitarnog koncerta, a prihod od prodanih ulaznica donirat će se roditeljima jednogodišnjeg dječačića iz Zvornika.

Malenom Aleksandru Gajiću dijagnosticiran je rak na mozgu i potrebno je skupiti nekoliko stotina tisuća eura za operaciju u jednoj od europskih klinika pa simfoničari pozivaju sve ljude široka srca da dođu na koncert i kupovinom ulaznica pripomognu obitelji Gajić.

 Simfonijskim orkestrom Mostar dirigira maestro Damir Bunoza, koji potpisuje i  aranžmane svih skladbi na koncertu, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close