''The Dream'' pobjednik Dore

Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu

''The Dream'' Roka Blaževića pobijedio je s maksimalnim brojem glasova publike i žirija.
Kultura / Glazba | 17. 02. 2019. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsku će na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije u Izraelu predstavljati Roko Blažević sa skladbom ''The Dream'' čiji su autori Jacques Houdek, Andrea Čurić i Charlie Mason

''Izvan sebe sam, Isuse Bože, hvala Ti!'', prve su emocije, uz suze radosnice, koje su izašle iz mladog pjevača Roka, kojemu san postaje java - jer počinje odbrojavanje za nastup na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije od 14. do 18. svibnja 2019., a Roko će Hrvatsku predstaviti u drugom polufinalu 16. svibnja 2019. u Izraelu, javlja HRT.

Video: Roko Blažević - The Dream

''The Dream'' Roka Blaževića pobijedio je s maksimalnim brojem glasova publike i žirija, a drugoplasirana pjesma bila je ''The Tower of Babylon'', koju je pjevala Lorena Bućan s 18 bodova. Treće mjesto pripalo je Luki Nižetiću i pjesmi ''Brutalero'' s 13 bodova.

Statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala, uručio je glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić, a veleposlanik države Izrael u RH Ilan Mor prenio je srdačne pozdrave iz Tel Aviva, u ime izraelskog naroda te zaželio sreću upravo u Izraelu na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije.

Kopirati
Drag cursor here to close