''The Dream'' pobjednik Dore

Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu

''The Dream'' Roka Blaževića pobijedio je s maksimalnim brojem glasova publike i žirija.
Kultura / Glazba | 17. 02. 2019. u 08:50 Bljesak.info
Kopirati

Hrvatsku će na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije u Izraelu predstavljati Roko Blažević sa skladbom ''The Dream'' čiji su autori Jacques Houdek, Andrea Čurić i Charlie Mason

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Izvan sebe sam, Isuse Bože, hvala Ti!'', prve su emocije, uz suze radosnice, koje su izašle iz mladog pjevača Roka, kojemu san postaje java - jer počinje odbrojavanje za nastup na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije od 14. do 18. svibnja 2019., a Roko će Hrvatsku predstaviti u drugom polufinalu 16. svibnja 2019. u Izraelu, javlja HRT.

Video: Roko Blažević - The Dream

''The Dream'' Roka Blaževića pobijedio je s maksimalnim brojem glasova publike i žirija, a drugoplasirana pjesma bila je ''The Tower of Babylon'', koju je pjevala Lorena Bućan s 18 bodova. Treće mjesto pripalo je Luki Nižetiću i pjesmi ''Brutalero'' s 13 bodova.

Statuu Dore, rad umjetnika Ivice Propadala, uručio je glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić, a veleposlanik države Izrael u RH Ilan Mor prenio je srdačne pozdrave iz Tel Aviva, u ime izraelskog naroda te zaželio sreću upravo u Izraelu na ovogodišnjem Izboru za pjesmu Eurovizije.

Kopirati