Music & Bass workshop

Rock škola Mostar: Glazbena radionica Vladimira Samardžića

Sudjelovanje na radionici je besplatno i bez obzira na instrument, priopćeno je iz Rock škole i navode da su svi dobrodošli.
Kultura / Glazba | 28. 02. 2019. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Vladimir Samardžić

Rock škola Mostar organizira glazbenu radionicu Vladimira Samardžića koja će se održati u nedjelju, 3. ožujka u 17 sati, u studiju A MC Pavarotti.

Sudjelovanje na radionici je besplatno i bez obzira na instrument, priopćeno je iz Rock škole i navode da su svi dobrodošli.

Foto: PR / Radionica u Mostar Rock školi

Inače, Vladimir Samardžić je srpski bassist, kompozitor, glazbeni instruktor i kolumnist. Njegova impresivna tehnika sviranja i ovladavanje brojnim glazbenim žanrovima učinila ga je jednim od najvećih i najsvestranijih bassista u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Diplomirao je na Berkleeju (Boston) i bio je frontman jazz kvinteta, ''Pannonia project''.

Surađuje s mnogim orkestrima, poznatim glazbenicima i pjevačima iz Srbije i regije, kao i svjetski poznatim jazz i "world music" imenima kao što su Luis Bonilla, Karlheinz Miklin, John Riley, Marko Đorđević, Bojan Zulfikarpashić, Thana Alexa, Felipe Salles, Mokhtar Samba, Teodosi Spasov, Vasil Hadžimanov i Slobodan Trkulja. Bio je član legendarnog srpskog rock-benda SMAK od 1995. do 1997. godine, priopćeno je iz Rock škole Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close