Rock simfonija

Rock simfonija nastupa u Coloseum Clubu

U subotu 19. siječnja s početkom u 22 sata u Coloseum Clubu u Sarajevu imat će te priliku pogledati i poslušati Rock simfoniju
Kultura / Glazba | 03. 01. 2019. u 10:53 Bljesak.info
Rock simfonija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Coloseum Club će u siječnju sarajevsku publiku obradovati nastupom jednog od nesvakidašnjih sastava u našoj regiji ''Rock simfonija'' - glazbeni projekt koji je zamišljen kao spoj modernog i klasičnog. Organizatori najavljuju kako je ovo glazbeni spektakl prvi put u Sarajevu i do sada neviđen koncept u Coloseumu!

Glazbenici koji sudjeluju u projektu su članovi rock sastava Tupas mene, studenti Muzičke akademije umjetnosti RS, profesori Srednje muzičke škole ''Vlado Milošević'' te vokalni izvođači iz nekoliko glazbenih grupa.

Kompletan projekt je usmjeren ka koncertnom nastupu i izvođenju popularnih rock hitova u klasičnoj skladbi. Obradama svjetskih rock’n’roll hitova privukli su pažnju publike i od tada održavaju veliki broj koncerata u BiH i šire.

Za istinske ljubitelje rocka i onih koji glazbu doživljavaju kao umjetnost, gdje više od 40 glazbenika na sceni sa svojom energijom zabavlja slušatelje i pruža pravi užitak uvlačeći ih u svoj umjetnički delirij.

Do sada su surađivali sa brojnim regionalnim imenima kao što su: Dejan Cukić, Muris Varajić, Nele Karajlić, Marko Šelić (Marchelo), Kerber, vokalni atelje Mama Vox i drugi.

Kopirati
Drag cursor here to close