Koncerti

Rock atrakcija Hard Time dolazi u Sarajevo i Mostar

Kultura / Glazba | 26. 01. 2017. u 16:59 S.S.
Kopirati

Legendarni zagrebački hard rockeri 'Hard Time' u sklopu promotivne turneje za svoj novi studijski album 'Rock'n'roll' (Croatia records) stižu na dva koncerta u BiH. U petak 10.2. nastupaju u Sarajevu u AG klubu, a dan kasnije, u subotu 11.2. u mostarskom OKC 'Abrašević'.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz pjesme sa novog albuma, 'Hard Time' će odsvirati presjek svih hitova svoje 25-godišnje karijere.

Predvođeni 'neuništivim' Gordanom Penavom Pištom (kojeg još pamtimo kao autora i voditelja popularne TV emisije Metal Mania) 'Hard Time' je iza sebe sakupio puno velikih ostvarenja – od koncerata sa Motorhead, Slashom, Deep Purple, Cult, Uriah Heep, Aairbourne i mnogim drugima.

Nastupali su i na najvećim festivalima – Wacken Open Air, Zaječarska gitarijada, Rokaj Fest... pa do turneja po Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Nizozemskoj, Mađarskoj... dobitnici su Fender Mega Muzika nagrade, ali i nakon 25 godina svirke 'Hard Time' i dalje žestoko svira.

U novoj postavi – Majkl Jagunić na bas gitari, Igor Lipovača na gitari, Vatroslav Gmaz na bubnjevima i Gordan Penava Pišta na gitari i vokalu - Hard Time nakon dugo vremena stiže ponovno u BiH. Ne propustite njihove koncerte u Sarajevu i Mostaru jer obećavaju puno dobrog i žestokog Rock'n'Rolla. Podršku im pruža mladi Mostarski band 'Mustang'.

Kopirati