Poslušajte

Randezvous (kod Antonije) - prvi singl Josipa Palamete

''Ja sretan k'o dijete, poslušajte, pogledajte i javite mi utiske'', objavio je povodom toga na svom Facebook profilu Palameta.
Kultura / Glazba | 23. 06. 2020. u 11:03 Bljesak.info
JOSIP PALAMETA - Rendezvous (Kod Antonije) (OFFICIAL VIDEO)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spot singla Josipa Palamete pod nazivom ''Randezvous'' (kod Antonije) nakon radijske premijere danas je prvi put izveden i na YouTub kanalu.

''Ja sretan k'o dijete, poslušajte, pogledajte i javite mi utiske'', objavio je povodom toga na svom Facebook profilu Palameta.

Pjesmu potpisuje Predrag Martinjak Pegi, a izdaje je diskografska kuća Menart i bontonmusic.

Josip Palameta, koji za sebe voli reći da je promotor jazza, mladi je mostarski glazbenik koji je dugo gradio svoj stil u fantastičnom bandu "Smooth Groove". Široj javnosti postao je poznat tijekom sudjelovanja u glazbenom showu The Voice Hrvatska i svojim istančanim glazbenim ukusom osvojio siptanje brojnih gledatelja.

''Ostvario mi se san, prezadovoljan sam i presretan'', opisao je novinarki portala Bljesak.info prve utiske nakon The Voicea.

''Bio mi je cilj da osjetim taj televizijski nastup i sad sam i više nego zadovoljan. Izašao sam iz anonimnosti'', kazao je.

Kako je kazao tada, zahvaljujući svojoj obitelji gdje se uvijek slušala kvalitetna glazba zavolio je sav taj jazz, ali i klasiku. Najveći glazbeni utjecaj na njega, ali i cijelu njegovu obitelj, imao je pokojni djed Vlado Puljić, istaknuti mostarski slikar.

''On je utjecao na mene i brata. 'Nametnuo' je svoj ukus mojim roditeljima koji su to kasnije filtrirali i prenijeli na nas djecu'', kazao je.

Za singl ''Randezvous'' ne možemo reći da je početak Palametove glazbene karijere, ali je zasigurno novi glazbeni put kojim je krenuo ovaj mladi mostarski umjetnik koji ostvaruje svoj san. 

''Imao sam plan i prije Voicea raditi autorsku glazbu s ekipom u Hrvatskoj. Ostajem u svom bendu 'Smooth Groove' s kojim planiram i dalje svirati, gažirati i raditi autorsku glazbu'', rekao je Palameta tada za Bljesak.

Kopirati
Drag cursor here to close