Svirajmo zajedno

Pseća oluja: Urban ima poziv za vas

''Ostanite doma, i kad smo odvojeni pjevajmo i svirajmo zajedno!'', poručio je glazbenik.
Kultura / Glazba | 21. 03. 2020. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Shvatili smo da će se, barem na neko vrijeme, naš život, kao i životi većine ljudi svijeta, dosta promijeniti. Stoga smo odlučili pronaći novi način kako ipak stvarati i raditi, kako ostati sami, ali ipak svi zajedno. I odlučili smo vama, našoj publici, našim prijateljima i kolegama glazbenicima, dati mogućnost da zajedno napravimo nešto novo'', objavio je hrvatski glazbenik Darmin Urban koji je na druđtvenim mrežama predstavio novu ''kućnu'' pjesmu.

Kaže kako smo svi više manje u istoj situaciji.

''Zašto ne iskoristiti najbolje od nje i isprobati nešto novo, pokušati se okušati u nečemu u čemu smo svi 'amateri', jer nitko od nas i ne zna kako funkcionirati sada'', rekao je.

Pjesma 'Pseća oluja', kako kaže Urban, nastala je u domovima.

''Za njezinu se demo verziju Urban&4 nisu sastali, svatko od nas je doma snimao svoj dio koji smo onda na kraju samo 'spojili''', rekao je i pozvao ljude da mu šalju svoje verzije ove pjesme.


''Vaše snimke ćemo prikupljati naredna dva tjedna i onda koristeći sve te zapise napraviti konačnu verziju pjesme, te ćemo tako svi zajedno, ujedinjeni u svojim ostancima kod kuće, biti tvorci i izvođači 'Pseće oluje''', kaže Urbena i dodaje kako vjeruju ''da je ovo dobra prilika da po prvi puta ikad radimo pjesmu zajedno s vama, umjesto da pjesmu radimo sami za vas''.

''Ostanite doma, i kad smo odvojeni pjevajmo i svirajmo zajedno!'', poručio je glazbenik.

Kopirati
Drag cursor here to close