Poslušajte

Prosta priča oduševila coverom 'Feeling Good' Nine Simone

''Svi volimo ovu pjesmu i Ninu Simone. Htjeli smo pokazati kako je Nina ikona i veličina''.
Kultura / Glazba | 23. 09. 2021. u 16:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ana Širić, Stjepan Penava i Ivan Petrović mladi su članovi posuškog benda 'Prosta priča' u kojem zajedno sviraju godinu dana, a glazbom se bave cijeli život. Sada su snimili cover pjesme 'Feeling Good', koju u originalnu izvodi Nina Simone. Ovim coverom oduševili su širu javnost koja je čula za njih, a sve je snimano i u Mass studiju u Mostaru, a producent je Gabrijel Prusina.

''Svi volimo ovu pjesmu i Ninu Simone. Htjeli smo pokazati kako je Nina ikona i veličina, te kako je ova pjesma dokaz da mladi vole, znaju i slušaju dobru i kvalitetnu glazbu'', prenosi nam Ivan Petrović razmišljanja članova 'Proste priče', najavljujući kako bi uskoro, kada im obaveze dopuste pred publiku mogli staviti i neke autorske stvari.

Video: Prosta Priča - Feeling Good (Cover)

''Što se tiče autorskih, nismo poduzimali ništa po tom pitanju, ali mislim da ukoliko nastavimo ovim tempom da će se i toga biti u neko skorije vrijeme'', govori nam Ivan Petrović u ovom bendu koji je u godinu dana svirao po klubovima u cijeloj Hercegovini, a kroz smijeh ističu i kako su ''dobacili čak i do jajca i Makarske'', dok od kako kažu ''ozbiljnijih koncertnih nastupa'' izdvajaju Festival filmske glazbe Posušje, Festival klapske pisme Posušje te Open City Festival u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close