Pogledajte lokacije

Započela prodaja karata za koncert Dine Merlina

Pozicije VIP 1 zatim VIP 2 i VIP 3 ulaznice možete saznati na prodajnim mjestima u grafičkom prikazu prostora održavanja koncerta.
Kultura / Glazba | 29. 06. 2018. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizatori su prethodno najavili objavu prodajnih mjesta za koncert Dine Merlina u sklopu Mostarskog ljeta (Grad Mostar). Lokacija ispod Starog mosta termin 11. kolovoz 2018. godine s početkom od 21 h.

Prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedjeljak 02. srpnja 2018. godine na sljedećim prodajnim mjestima:
- CENTAR ZA KULTURU MOSTAR od 10.00h do 16.00h.
- VILLA FORTUNA MOSTAR od 08h do 17.00h.
- FORTUNA STARI GRAD MOSTAR od 08.00h do 17.00h
- AGENCIJA FORTUNA HOTEL „ERO„ MOSTAR od 08.00h do 17.00h
- KIOSK „ROBI„ NA RONDOU MOSTAR od 08.00h
- KUPIKARTU.BA PRODAJNA MREŽA + ONLINE PRODAJA

''Ograničen je broj ulaznica te vas molimo da na vrijeme kupite svoju ulaznicu. Sve informacije o prodajnim mjestima imate na oficijelnoj web stranici Mostarskog ljeta: www.mostarskoljeto.ba, Facebook stranici Mostarsko ljeto, Facebook stranici Stage Art, oficijelnoj web stranici Dino Merlin, Facebook stranici Centar za kulturu Mostar i na Kupikartu.ba'', priopćili su organizatori.

Pozicije VIP 1 zatim VIP 2 i VIP 3 ulaznice možete saznati na prodajnim mjestima u grafičkom prikazu prostora održavanja koncerta.

 - Prodaja karata za koncert Dine Merlina

''Molimo za vaše strpljenje pri čekanju odgovora na vaša postavljena pitanje ili ako se nađete u redu za kupovinu ulaznice. Maksimalan broj ulaznica koliko jedna osoba može da kupi je 10, a svaki veći broj zahtjeva dokaz potrebe i ostavljanja podataka tražitelja ili kupca većeg broja ulaznica u cilju sprječavanja ili onemogućavanja preprodavanja ulaznica. Turističke agencije nisu u mogućnosti rezervisati ulaznice posebno ne veću količinu ulaznica, a iste ih mogu odmah kupiti bez rezervacija i u količini dokazivoj prijevoznim sredstvima koja posjeduju.

Molimo turističke agencije ako imaju organiziran dolazak da dolazak najave radi reguliranja pozicija parking mjesta za prijevozna sredstva. Sve navedeno je stavljeno kao obvezno radi reguliranja načina, mogućnosti i kupovine većeg broja ulaznica, a sve u želji da što veći broj istinskih fanova glazbenog i scenskog nastupa Dine Merlina bude prisutno na jedinstvenom događaju u Gradu Mostaru'', priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close