Suradnja

Poznat datum premijere dueta Dine Merlina i Senidah

Videospot dueta sa Senidah će premijerno biti predstavljen u okviru novogodišnjeg online koncerta Dine Merlina koji će biti emitiran 31. prosinca s početkom u 21 sat.
Kultura / Glazba | 25. 12. 2020. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dino Merlin u novogodišnjoj noći će premijerno predstaviti dvije nove pjesme i videospot za svoj drugi singl, koji će se naći na njegovom nadolazećem albumu.

Ovaj kantautor je krajem listopada predstavio je singl "Mi" koji je dočekan s općim oduševljenjem, a sigurno publika s još većim uzbuđenjem dočekuje njegovu kolaboraciju sa slovenačkom trap zvijezdom Senidom Hajdarpašić, poznatijom kao Senidah, koju će svi ljubitelji ovog dvojca prvi put moći poslušati 31. prosinca na novogodišnjem online koncertu Dine Merlina.

Video: Senidah - Slađana (Official Video)

Spot za pjesmu koju je napisao Dino Merlin sniman je u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenačka rediteljica Kukla, koja je radila i video za pjesmu "Mi".

''Nakon duge i iscrpljujuće turneje "Hotel Nacional" pokušao sam ponovo naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao - da ne znam biti sam. Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas'', istaknuo je Dino Merlin.

Video: Dino Merlin - Mi (Official Video)

Videospot dueta sa Senidah će premijerno biti predstavljen u okviru novogodišnjeg online koncerta Dine Merlina koji će biti emitiran 31. prosinca s početkom u 21 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close