Nova balada

Poslušajte 'Uspavanku'

''Ovog puta smo se mjesecima 'cidili' u nju, što ja kao autor, što ostatak ekipe. Na kraju smo, barem se meni čini, uspjeli da se cijeli damo u te četiri i kusur minute. Nadam se da će publika uživati''
Kultura / Glazba | 24. 11. 2020. u 18:57 Bljesak.info
Dino Šoše – Uspavanka

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BH. kantautor Dino Šoše ovih je dana završio rad na svom trećem singlu sa albuma ''Četiri ljubavna doba'', te publici priredio još jednu divnu baladu koju je nazvao ''Uspavanka za princeze''. Ova informacija posebno će obradovati fanove njegove pjesme ''Pola'' sa albuma ''Anhedonija'', jer je ''Uspavanka'', kaže autor, svojevrstan nastavak pjesme ''Pola''.

''Pjesma "Uspavanka, za princeze" govori o odnosu roditelja i djeteta koje ne živi sa njim. Ona je istovremeno topla, pomalo tužna, tragična, a opet puna optimizma, cijelo vrijeme prožeta najiskrenijom i najčvršćom ljubavlju - neupitnom, roditeljskom. Ovog puta smo se mjesecima "cidili" u nju, što ja kao autor, što ostatak ekipe. Na kraju smo, barem se meni čini, uspjeli da se cijeli damo u te četiri i kusur minute. Nadam se da će publika uživati'' – poručuje Dino, koji potpisuje tekst i glazbu ovog singla, dok je aranžman povjerio Mahiru Sarihodžiću i Borjanu Miloševiću.

Podsjećanja radi, početkom ove godine Dino je objavio svoj drugi album ''Četiri ljubavna doba''. Najprije je publici predstavio ''Očevu pjesmu', zatim singl ''Greška'', a treća po redu je ''Uspavanka za princeze''. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close