Jam with friends

Poslušajte ''Odu hipsteru'' širokobriješkog benda Not Jane

Spot je premijerno objavljen u petak na YouTubeu.
Kultura / Glazba | 23. 03. 2018. u 19:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alternativni indie-pop-rock bend ''Not Jane'' iz Širokog Brijega objavio je spot za neslužbeni singl ''Oda hipsteru'' rađen u suradnji s ''Jam with friends''.

Singl je snimljen u studiju Groove u Mostaru dok je Bonk studio snimio spot na istome mjestu. Spot je premijerno objavljen u petak na YouTubeu.

''Oda hipsteru je posveta studentu Filozofskog fakulteta. Mi smo inače protiv stavova koji nam se sustavno nameću kroz razne lobije i pjesma je ironična reakcija upravo na sve slične stvari kojima smo okruženi. Najavili smo da su 'Vesele žene s Pecare' bile samo početak i da sad idemo u jednom drugačijem pravcu'', izjavio je za Bljesak.info Drago Ljubić, frontmen benda ''Not Jane''.

Video: Not Jane - Oda hipsteru

''Jam with friends'' je session glazbenika kojeg organizira volonterski tim ljudi uz želju da otkrije realan raspon žanrova, subkultura i podžanrova koji su se prodefilirali u Mostaru i šire tako što otvaraju svoja vrata jednom tjedno za live prezentaciju singleova ili jednostavno najboljih trenutaka organiziranog jam sessiona, neobjavljenih pjesama, ili pak glazbenog improviziranja bendova, demo bendova ili solo izvođača uz što kvalitetniju audio, video te foto podršku besplatno.

Podsjećamo, bend ''Not Jane'' je 12. siječnja 2018. godine premijerno objavio svoj prvi singl pod nazivom ''Vesele žene s Pecare''. Bend čine frontmen Drago Ljubić te Jure Brekalo i Marko Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close