Sanel Marić Mara

Poezija kako ju 'čita' Mara

Oživio je Marić, koji je nastupio s Darijom Lukićem, poeziju i pjesnike i darovao jednu nezaboravnu noć mostarskoj publici.
Kultura / Glazba | 19. 01. 2020. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sanelu Mariću Mari malo tko nije vjerovao na riječ kad je uoči koncerta u mostarskom Hrvatskom narodnom kazalištu rekao kako vjeruje da radi nešto posebno.

I zaista, posebne su Marine izvedbe stihova Maka Dizdara, Alekse Šantića, Safveta Bega Bašagića, Antuna Branka Šimića, Ive Andrića ali i živućih Marka Tomaša, Mehmeda Begića, Gorana Karanovića i Nedima Ćišića.

Oživio je Marić, koji je nastupio s Darijom Lukićem, poeziju i pjesnike i darovao jednu nezaboravnu noć mostarskoj publici.

Foto: Bljesak.info / Publika je uživala u opjevanoj poeziji

Marić je prošle godine sličan nastup imao u mostarskom Pozorištu lutaka, ali nakon subotnje izvedbe svi su sigurni kako bi mostarskim scenama bilo puno bolje da s njih češće čujemo poeziju onako kako je čita Mara.

Koncert je, u sklopu off programa HNK Mostar, najavljen kao originalan spoj poezije pjesničkih velikana i melanholičnog pop-rocka i minimalistička je verzija autorovog dosadašnjeg opusa i opravdao je sva očekivanja publike.

Kopirati
Drag cursor here to close