Kad me pogledaš

Pjesma za dobro jutro: Infetan, grupe Ocean

Grupa OCEAN predstavila je singl "INFETAN" sa svog novog tek objavljenog duplog albuma "KAD ME POGLEDAŠ" u izdanju etikete "Mosquito records".
Kultura / Glazba | 25. 03. 2019. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa OCEAN predstavila je singl "INFETAN" sa svog novog tek objavljenog duplog albuma "KAD ME POGLEDAŠ" u izdanju etikete "Mosquito records".

Pjesmu je još 2014. godine napisao autor i voditelj grupe Dino Pleština i u novoj produkciji i izvrsnoj izvedbi Marice Vilibić odlučio je uvrstiti na novi album ponovo predstaviti radijskim slušateljima.

Brza, energična pjesma koja vas već na prvo slušanje budi iz zimskog sna i puni novom pozitivnom energijom obradovat će sve koji vole brži swing ritam i moćne vokalne izvedbe.

Pjesma na pomalo tradicionalan splitski način u staro dalmatinskom dijalektu govori o tom posebnom "zaraženom" osjećaju zaljubljenosti kroz riječ "INFETAN" (Zaražen), koja kao i mnoge druge riječi iz starog dalmatinskog i splitskog dijalekta ima taj poseban prizvuk i ritam koji glazbi i melodiji daje posebnu draž.

Na snimanju pjesme su sudjelovali vrsni hrvatski glazbenici, Marko Lazarić (bubanj), Mladen Magud (gitara), El. Piano: Dusko Ivelić. Prateći vokali; Brankica Brodarić, Mladen Magud, Roko Čekalović. Truba: Antonio Geček. Trombon: Marin Ferketin. Za mix i mastering su se pobrinuli Miroslav Lesić i Mahir Sarihodžić. Tonski snimatelj: Siniša Ivelić.

Kopirati
Drag cursor here to close