Tema "Ethos"

Otvoreno deveto izdanje Vareš Classic Festivala

Sljedeći koncert Vareš Classic Festivala održava se u petak 24. rujna u 19 sati u velikoj župnoj crkvi sc. Mihovila, pod naslovom "Tangabile".
Kultura / Glazba | 24. 09. 2021. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajnim koncertom Nataše Mirković i Michela Godarda u prekrasnom ambijentu Stare crkve sv. Mihovila u Varešu otvoren je deveti Vareš Classic Festival pod ovogodišnjom temom "Ethos".

Direktorica festivala Andrea Nikolić pozdravila je prusutne i zahvalila svima koji su omogućili ovogodišnji festival. Među gostima bili su i predstavnici Francuskog veleposlanstva i Francuskog instituta Sarajevo te Austrijskog veleposlanstva i Kulturnog foruma u Sarajevu, koji je i ove godine najznačajniji partner festivala.

Austrijska veleposlanica Ulrike Hartmann također se obratila prisutnima te pohvalila sjajnu suradnju s Vareš Classic Festivalom.

Foto: Mladenko Marijanović / Vareš Classic Festival

Oduševljena publika tražila je dodatak te s užitkom, poštujući epidemiološke mjere i pravila, podijelila svoje dojmove sa sjajnim umjetnicima.

Sljedeći koncert Vareš Classic Festivala održava se u petak 24. rujna u 19 sati u velikoj župnoj crkvi sc. Mihovila, pod naslovom "Tangabile".

Mladom austrijskom Oberton String Octet-u pridružit će se Nataša Mirković, vokal, Michel Godard, serpent, Ivana Nikolić, oboa, Andrea Nikolić, violina te Amir Amiri, santur.

Kopirati
Drag cursor here to close