MC Pavarotti

Otvoren poziv za Gitarijadu 'Na putu za jug'

Nakon prijava, selektivni žiri će odabrati grupe koje će se predstaviti pred glavnim žirijem u finalnim večerima, 9. i 10. kolovoza na otvorenoj sceni MC Pavarotti Mostar.
Kultura / Glazba | 13. 05. 2019. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera


Muzički centar Pavarotti Mostar organizira petu po redu državnu Gitarijadu 'Na putu za jug', koja bi nakon rada selektivnog žirija, pobjednika dobila u dvije finalne večeri.

Nakon prijava, selektivni žiri će odabrati grupe koje će se predstaviti pred glavnim žirijem u finalnim večerima, 9. i 10. kolovoza na otvorenoj sceni MC Pavarotti Mostar. U obje večeri, nakon natjecateljskog programa, nastupit će specijalni gosti.

''Poziv je otvoren za grupe iz BiH, bez obzira na starosnu dob i glazbeno usmjerenje. Ne mogu se prijaviti grupe koje imaju više od jednog objavljenog albuma. Potrebno je da grupa u svom sastavu ima gitaristu'', navode organizatori te ističu kako natjecanje preferira grupe, i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete.

Krajnji rok za prijavu je 30.6.2019. godine.

Selektivni žiri će nakon odabira finalista iste obavijestiti o daljim detaljima.

Prijave i nagrade

Zainteresirane grupe trebaju se prijaviti putem e maila: [email protected] poslati slijedeće podatke:

- naziv grupe

- grad ili mjesto odakle dolaze

- kraću biografiju

- audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo)

- kontakt (e mail i telefon).

Nagrade:

Prvoplasirana grupa će biti nagrađena trodnevnim snimanjem singla u studiju „A“ MC Pavarotti, a predviđene su i nagrade za najboljeg gitaristu, basistu, bubnjara i pjevača.

Kopirati
Drag cursor here to close