Možda 2020. godine

One Direction se neće okupiti uskoro

Kultura / Glazba | 01. 05. 2016. u 13:29 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izvoru bliskom bendu, svi članovi One Directiona vode odvojene, veoma ugodne živote, i ne pada im na pamet da ponovno nastupaju zajedno. Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles i Niall Horan (o Zaynu Maliku da i ne govorimo) neće se vratiti na pozornicu kao bend.. bar ne prije 2020. godine, tvrdi izvor.

Daily Star prenosi kako su Louis i Harry nakon raspada benda prekinuli svaku komunikaciju. Harry se ozbiljno primio posla na svom debi solo albumu i ne želi ni razgovarati o ponovnom okupljanju prije 2019. godine, prenosi MTV.

Izvor je za Star rekao: "One Direction se neće okupiti za godinu niti dvije. Fanovi su se nadali da će ih grupa počastiti svojom objavom da se vraćaju unutar 12 mjeseci. Ali to je tako daleko i dečki niti ne spominju povratak. Sva četvorica uživaju u svojoj slobodi. Da stvar bude gora, Louis i Harry niti ne razgovaraju, jer među njima postoji velika napetost. Nisu razgovarali kada se grupa raspadala a stvari ni sada nisu ništa lakše. Moglo bi proći dosta vremena prije nego se ovaj odnos poboljša."

Ako je vjerovati izvoru, dečke možda više nikada nećemo vidjeti zajedno. Ipak, lakše nam je vjerovati u mogućnost da će se okupiti nakon 2020. Bolje ikad nego nikad, zar ne?

Kopirati
Drag cursor here to close