OK Fest

Odbrojavamo: Sve smo bliže epicentru najbolje zabave

I ovoga puta publika Nektar OK Festa uživat će u sjajnoj glazbi na tri festivalska stagea.
Kultura / Glazba | 05. 03. 2019. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Franz Ferdinand, Dubioza kolektiv, Goblini, Brkovi, Nele Karajlić i mnogi mnogi drugi ove godine zaduženi su za još jednu nezaboravnu OK avanturu na Tjentištu.

Šestu godinu za redom 12./13./14. srpnja Nacionalni park Sutjeska bit će epicentar najbolje zabave, dobrog provoda i druženja u jednom posebnom i magičnom ambijentu čiste prirode, kakav se rijetko sreće, posebno u kombinaciji s odličnom glazbom i ostalim festivalskim sadržajima.

Foto: PR | Marko Ristić / 

I ovoga puta publika Nektar OK Festa uživat će u sjajnoj glazbi na tri festivalska stagea. Jagermeister main stage ove godine ugostit će ''škotske grofove'' Franz Ferdinand, jedan od najkvalitetnijih bendova britanske, ali i svjetske glazbene scene.

Publika će biti u prilici uživati u njihovom nastupu, ali i hitovima sa dugo čekanog albuma koji su objavili početkom prošle godine ''Always Ascending''.

Osim škotskog indie-rock sastava za odličnu trodnevnu zabavu na Jagermeister main stageu pobrinut će se miljenici regionalne publike Dubioza kolektiv, kao i ostali sjajni izvođači iz regije, od kojih će neki po prvi put osjetiti OK atmosferu Tjentišta Goblini – Nele Karajlić – Brkovi – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse.

Foto: PR | Marko Ristić / 

Organizatori kažu kako ni ove godine nisu zaboravili najvjerniju festivalsku publiku, OK kampere, koji su navikli da zagrijavanje za večernje koncerte započnu u dnevnoj varijanti, uz dobar provod i izvođače koji ih očekuju na Sensation OK stageu.

Ove godine za dnevni program, pod obroncima planinskih masiva NP Sutjeska  zaduženi su Let 3 – Bjesovi – Vojko Vrućina – Đorđe Miljenović – Iskaz – M.O.R.T.

Tu nije kraj, očekuje nas još imena, dobre glazbe i zabave na OK summer stageu, omiljenom mjestu za dnevno chillanje kraj bazena, ali i na after partiju u OK kampu.

Foto: PR | Marko Ristić / 

Osim dobre glazbe program Nektar OK Festa nudi sadržaje i za ljubitelje avanture, koji će uživati u rafting doživljaju rijekom Tarom, kroz najdublji europski kanjon, te planinarskim šetnjama kroz NP Sutjeska, jednu od posljednjih očuvanih prašuma u Evropi - Perućicu i posjetu Trnovačkom jezeru.

Osigurajte sebi OK doživljaj na vrijeme, iskoristite Extra ponudu i pridružite nam se u nezaboravnoj OK avanturi.

Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu dostupni su na službenoj stranici festivala www.okfest.net.

Posebno izdvajamo EXTRA PONUDU za OK kampere gdje se u samom startu nudi ograničen broj paketa po extra cijeni od 25,00 KM koji podrazumijevaju trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva svim koncertima na tri festivalska stagea.

Kopirati
Drag cursor here to close