Sprema se

Nova godina u Sarajevu uz RnB, hip hop, disco i plesne klasike

Upoznati smo s velikom željom publike za ovakvim eventom i već sada možemo reći da spremamo novogodišnju zabavu kakvu glavni grad BiH dugo očekuje, kazao je DJ Soul.
Kultura / Glazba | 02. 12. 2019. u 15:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaljubljenici u RnB, hip hop, disco i plesne klasike s radošću su dočekali objavu da će Red Bull u suradnji s FmJam ekipom u Sarajevu organizirati posebno novogodišnje izdanje popularnog serijala Brown Sugar RnB.

Velika dvorana Doma mladih, okićena u novogodišnje ruho, bit će to specijalno mjesto gdje će ljubitelji ove vrste glazbe 31.12.2019. godine moći ispratiti staru i dočekati novu 2020.

Danas će u prodaju biti pušten ograničen broj Early Bird ulaznica za ovaj novogodišnji doživljaj. Ulaznice se po cijeni od 10 KM (s konzumacijom) mogu kupiti u sustavu kupikartu.ba, kao i u kafe baru Opera u Sarajevu.

Početkom siječnja 2019. godine, Red Bull i FM Jam ekipa su upravo u Domu mladih započeli suradnju na specijalnim edicijama iz serijala Brown Sugar RnB. Nevjerojatna atmosfera iz siječnja se proširila na cijelu proteklu godinu, pa je za očekivati da će svoj vrhunac ponovo doživjeti u Domu mladih ovog 31. prosinca na dočeku Nove godine 2020.

Zbog toga se nestrpljivo očekuje novi event pod etiketom Red Bull Presents, a prva novogodišnja Brown Sugar RnB zabava obećava provod o kojem će se dugo pričati.

''Naša ekipa je već u slavljeničkoj atmosferi i pripremamo se punom parom da skupa s gostima proslavimo godinu iza nas i u odličnoj atmosferi dočekamo novu. Brown Sugar RnB nakon godinu dana od prvog specijala ponovo dolazi u Dom mladih i to je odlična prigoda da na jednom mjestu slavimo raznim povodima. U prosincu pored proslave Nove godine dočekujemo i novi album Frenkija, Kontre i Indiga, a slavimo i 20 godina od nastanka FmJama. Upoznati smo s velikom željom publike za ovakvim eventom i već sada možemo reći da spremamo novogodišnju zabavu kakvu glavni grad BiH dugo očekuje'', izjavio je DJ Soul.

Podsjećamo da su pod etiketom Red Bull Presents specijalna izdanja Brown Sugar RnB partyja održavana u Domu mladih, dva puta u Zetri - te u hotelu Hills gdje je upriličen tajni party. Svaki od ovih prostora je bio posebno preuređen uz specijalne audio-vizualne efekte koji su, pored vrhunske glazbe i nastupa specijalnih gostiju, publici pružali jedinstven doživljaj.

Svi s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se 31. prosinca s početkom u 21h Dom mladih pretvoriti u čarobnu novogodišnju lokaciju, ponovo s posebnim i do sada neviđenim audio-vizualnim efektima. Merakoon i DJ Soul, pored specijalnih gostiju, za ovu prigodu najavljuju i proširenu glazbenu selekciju, te uz nezaboravne RnB i hip hop hitove donose disco i plesne klasike u sedmosatnom setu u novogodišnjoj noći za pamćenje.

Obzirom da je domaća publika iz više gradova već pokazala veliki interes za novogodišnje izdanje, organizatori su odlučili da već sada u prodaju puste prvi kontigent Early Bird ulaznica po sniženoj cijeni od svega 10 KM (uključena je konzumacija u vidu jedne limenke Red Bulla). Nakon 10. prosinca ili rasprodanog prvog kontigenta, karte će se moći nabaviti u pretprodaji po cijeni od 15 KM (također s konzumacijom). Redovna cijena karata će iznositi 20 KM s konzumacijom. Karte su puštene u prodaju od danas na platformi kupikartu.ba i u kafe baru Opera u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close