Koncert koji se ne propušta!!

Nezapamćena potražnja za ulaznicama za koncert Doris Dragović u Herceg Etno selu

Nakon koncerta na splitskim Prokurativama, Doris sprema glazbeni spektakl u Hercegovini 12. kolovoza 2021. s početkom u 21 sat.
Kultura / Glazba | 11. 07. 2021. u 16:25 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbena diva Doris Dragović prije nekoliko dana publici na splitskim Prokurativama, upriličila je nezaboravan koncert prepun emocija. Obožavatelji su s Doris preko dva sata pjevali u glas i više ju puta vraćali na bis. Međusobna ljubav koja se osjetila cijelu večer ne čudi jer Doris je jedna od rijetkih domaćih zvijezda, koja se i nakon više od nekoliko desetljeća postojanja na sceni može pohvaliti stalnim interesom publike. I ovaj je put bilo traženo mjesto više, naprosto je to bio događaj koji se u Splitu te večeri nije propuštao.

Nakon koncerta na splitskim Prokurativama, Doris sprema glazbeni spektakl u Hercegovini 12. kolovoza 2021. s početkom u 21 sat.

Ukoliko već niste, vrijeme je da osigurate svoju ulaznicu za ovu glazbenu poslasticu, u Amfiteatru Herceg Etno sela pored Međugorja.Naime, kako su nam rekli iz sustava K upikartu.ba upravo online prodaja ulaznica za navedeni koncert potpuno iznenađuje, s obzirom da nas od koncerta dijeli još nešto više od mjesec dana.

Priupitali smo organizatore koncerta čudi li ih ovakav interes: "Zapravo ovakav interes ni ne čudi s obzirom na popularnost, pjesme i samu pojavu Doris Dragović. Doris je naša istinska glazbena diva, čije pjesme znaju i vole sve generacije. A ovo je njezin prvi koncert u Hercegovini, točnije u Herceg Etno selu. Na zadnjem je koncert u Mostaru, održanom prije par godina, HDHS Kosaču punila nekoliko večeri za redom. No, četrdesetak dana prije koncerta u slobodnoj prodaji je ostalo svega dvjestotinjak ulaznica i to nas neizmjerno veseli" - rekla su nam organizatori koncerta.

Ukoliko želite otići na koncert i pjevati u glas poznate evergreen-e Doris Dragović, požurite po svoju ulaznicu.

Ulaznice potražite na linku te na info pultu Mepas Malla kao i na recepciji Herceg Etno sela.

 

Kopirati
Drag cursor here to close