Naučiti je lako, pročitajte kako ...

Naučiti je lako, pročitajte kako: Ne treba vam gitara da budete Eric Clapton

... barem na početku karijere. Jer je za sve polaznike škole gitare mostarski Centar za kulturu osigurao nove Yamaha gitare.
Kultura / Glazba | 10. 09. 2018. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tečaj će pratiti školsku godinu, a tjedno će biti dva sada intenzivnih predavanja i praktičnog rada na gitari

Naredni tjedan, 17. rujna, u Mostaru počinje tečaj gitare za početnike. Za sve polaznike škole gitare mostarski Centar za kulturu osigurao je nove Yamaha gitare.

Tečaj gitare namijenjen je za početnike koji žele naučiti svirati gitaru, upoznati se sa harmonijom, akordima i spajanjem u jednu cjelinu. Cilj je da polaznici na kraju školske godine, koliko će trajati i tečaj, nauče sami ''skidati'' i svirati najmanje 3-4 pop pjesme.

''Želja nam je da početnike naučimo sviranju na gitari, da budu sami u stanju razumjeti od čega se pjesma sastoji i na kraju da svaku pop pjesmu znaju odsvirati. A naravno tko bude želio, moći će i naučiti kako pjesmu uz gitaru otpjevati'', rekao nam je Azer Sandžaktar-Bijedić voditelj tečaja.

Azer je gitarista, bas gitarista, kantautor i pjevač već skoro četrdeset godina, tako da će polaznici imati kvalitetnu i profesionalnu obuku.

Kao što smo već napisali, tečaj će pratiti školsku godinu, a tjedno će biti dva sada intenzivnih predavanja i praktičnog rada na gitari. Cijena tečaja je 50 KM, mjesečno.

Prijaviti se možete svakim radnim danom pozivom na broj ‎061 385 500 ili osobno na adresi Centra za kulturu Mostar, Ulica Rade Bitange 13.

Kopirati
Drag cursor here to close