Prijavite se ...

Naučite svirati gitaru, tečaj za početnike u Mostaru

U tijeku je upis na tečaj gitare za početnike koji će početi 16. rujna, u Mostaru
Kultura / Glazba | 02. 09. 2019. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku je upis na tečaj gitare za početnike koji će početi 16. rujna, u Mostaru. Za sve polaznike škole gitare mostarski Centar za kulturu osigurao je nove Yamaha gitare.

Tečaj gitare namijenjen je za početnike koji žele naučiti svirati gitaru, upoznati se sa harmonijom, akordima i spajanjem u jednu cjelinu. Cilj je da polaznici na kraju školske godine, koliko će trajati i tečaj, nauče sami ''skidati'' i svirati najmanje 3-4 pop pjesme.

Foto: PR / Završni koncert polaznika tečaja gitare

''Želja nam je da početnike naučimo sviranju na gitari, da budu sami u stanju razumjeti od čega se pjesma sastoji i na kraju da svaku pop pjesmu znaju odsvirati. A naravno tko bude želio, moći će i naučiti kako pjesmu uz gitaru otpjevati'', rekao nam je Azer Sandžaktar-Bijedić voditelj tečaja.

Azer je gitarista, bas gitarista, kantautor i pjevač već skoro četrdeset godina, tako da će polaznici imati kvalitetnu i profesionalnu obuku.

Tečaj će pratiti školsku godinu, a tjedno će biti dva sada intenzivnih predavanja i praktičnog rada na gitari. Cijena tečaja je 50 KM, mjesečno.

Prijaviti se možete svakim radnim danom do 12. rujna pozivom na broj ‎063 895737 ili osobno na adresi Centra za kulturu Mostar, Ulica Rade Bitange 13.

Kopirati
Drag cursor here to close