Tvrd orah

Nakon operacije srca Mick Jagger ponovno pleše kao mladić!

Nakon što je Jaggeru pozlilo za vrijeme jedne probe pred sami početak turneje po SAD-u i Kanadi, glazbenik je odmah prebačen u bolnicu gdje su mu liječnici hitnom intervencijom zamijenili srčani zalizak
Kultura / Glazba | 16. 05. 2019. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni rocker Mick Jagger, vođa Rolling Stonesa, na svom je Twitter profilu objavio video snimku, na kojoj se vidi kako pleše na sebi svojstven način. Video je postavljen bez komentara tako da je teško odgonetnuti je li se radi o aktualnom zapisu ili datira odranije.

U svakom slučaju, prepoznatljivim Jagger koracima poručio je da se uspješno oporavlja nakon operacije srca od prije šest tjedana. Jagger koji bi uskoro trebao proslaviti 76. rođendan, pokazao je kako se nalazi u odličnoj formi, plešući ispred velikog ogledala, u stilu po kojem je poznat tijekom čitave karijere.

Nakon što je Jaggeru pozlilo za vrijeme jedne probe pred sami početak turneje po SAD-u i Kanadi, glazbenik je odmah prebačen u bolnicu gdje su mu liječnici hitnom intervencijom zamijenili srčani zalizak, te mu preporučili da otkaže turneju i napravi niz pregleda, nakon čega bi započeo proces oporavka.

Ova operacija umnogome je bila važna za Jaggerovo zdravlje, ispričao je njegov brat Chris Jagger (71) magazinu The Sunday People. Da prilikom jedne rutinske kontrole nije otkriven stradali srčani zalizak, mogao je lako umrijeti u slučaju iznenadnog otkazivanja srca, napominje rockerov brat.

Ubrzo nakon nemilog događaja, ostatak benda javnosti je priopćio kako će biti prinuđeni odgoditi turneju na kojoj su trebali održati 20-ak koncerata, a kako javlja magazin “Billboard”, slavni rockeri bi ipak krajem lipnja mogli krenuti na svoju američku turneju.

Video: Rolling Stone - Satisfaction (Full HD)
Kopirati
Drag cursor here to close