Treće izdanje

Mostarski simfoničari oduševili Novogodišnjim koncertom

Solistica na koncertu bila je sopranistica Ivana Duvnjak iz Zagreba, a nastupilo je više od 50 glazbenika iz Mostara, Širokoga Brijega, Stoca, Banjaluke, Sarajeva, Imotskog, Splita, Dubrovnika...
Kultura / Glazba | 20. 01. 2020. u 19:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Simfonijski orkestar Mostar održao je Novogodišnji koncert u velikoj dvorani Hrvatskog doma "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru, a mostarski glazbenici, potpomognuti glazbenicima iz regije, priredili su jako zanimljiv program kao i prethodnih godina.

Foto: Bljesak.info / Mostarski simfoničari oduševili Novogodišnjim koncertom

Predvođeni maestrom Igorom Tatarevićem, glazbenici su hercegovačkoj publici donijeli zvuke i prizore austrijske prijestolnice - Beča.

Slušatelji su mogli uživati u uvertiri "Šišmiša", koračnicama, valcerima i polkama skladateljske obitelji Strauss, dok je atrakcija koncerta bila skladba "Typewriter", koju je na pisaćem stroju, uz pratnju orkestra, izveo timpanist Dario Kos.

Foto: Bljesak.info / Mostarski simfoničari oduševili Novogodišnjim koncertom

Solistica na koncertu bila je sopranistica Ivana Duvnjak iz Zagreba, a nastupilo je više od 50 glazbenika iz Mostara, Širokoga Brijega, Stoca, Banjaluke, Sarajeva, Imotskog, Splita, Dubrovnika, Varaždina, Čakovca, Zagreba, Zaječara i Beograda.

Foto: Bljesak.info / Mostarski simfoničari oduševili Novogodišnjim koncertom

Bilo je ovo treće izdanje Novogodišnjeg koncerta Simfonijskog orkestar Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close