Novogodišnji koncert

Mostarski simfoničari dašak bečkog glamura ponovno donose u srce Hercegovine

Organizatori napominju kako je riječ o gigantskom koncertu kojeg se ne bi postidjeli ni najveći europski gradovi i pozivaju sve ljubitelje lijepoga, a napose lijepe glazbe, da uživaju uz napomenu da je poželjan primjeren dress code.
Kultura / Glazba | 09. 01. 2019. u 18:45 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dašak bečkog glamura mostarski simfoničari i ove godine donose u srcu Hercegovine. Naime, u organizaciji Simfonijskog orkestra Mostar u ponedjeljak, 21. siječnja 2019. godine, u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače bit će upriličen veliki Novogodišnji koncert.

Čak 54 glazbenika iz Mostara, Širokoga Brijega, Stoca, Trebinja, Banja Luke, Sarajeva, Splita, Dubrovnika, Zagreba i Beograda predvođeni, kao i prošle godine, bečkim maestrom Giuseppeom Terzom donijet će hercegovačkoj publici zvuke i prizore austrijske prijestolnice.

''Kao da sjede u bečkom Glazbenom zavodu, slušatelji će moći uživati u koračnicama, valcerima i polkama skladateljske obitelji Strauss, a mostarski su simfoničari ove godine u program uvrstili i prigodna djela Berlioza i Rossinija'', navode iz Simfonijskog orkestra Mostar uz napomenu kako su ples balerina, zvučni i vizualni efekti, cvjetni ugođaj... samo neke od dodatnih poslastica za publiku.

Organizatori napominju kako je riječ o gigantskom koncertu kojeg se ne bi postidjeli ni najveći europski gradovi i pozivaju sve ljubitelje lijepoga, a napose lijepe glazbe, da uživaju uz napomenu da je poželjan primjeren dress code.

Oni koji žele uživati u valcerima i polkama svoje ulaznice mogu nabaviti na porti Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače svakim radnim danom od 13:00 do 20:00 sati ili iste rezervirati na broj 063 940-584.

Kopirati
Drag cursor here to close