Nakon pet godina pauze

Mostarski reper Makk izdaje novi album #SBURNNDU!

Album #SBURNNDU ima 8 pjesama i mnogo gostiju i poznatih lica što će zasigurno obradovati publiku.
Kultura / Glazba | 03. 06. 2021. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski reper, MAKK, nakon pet godina pauze izdaje novi album koji je izašao u nedjelju 30.05. minut prije ponoći, neobičnog naziva #SBURNNDU nazvan po naslovnoj pjesmi koja će se naći na albumu a skraćenica je za „Svi bi u raj a nitko neće da umre''.

Pjesma je ideološka i govori o tome da svi znamo šta nas čini sretnim ali malo ljudi je spremno podnijeti žrtvu ili platiti cijenu dolaska do cilja. Mak za razliku od prva tri albuma u svom četvrtom albumu donosi mnogo promjena i pokazuje težnju za obradom mnogo zahtjevnijim zvukom i stilom. Na albumu se mijenjanju pjesme koje imaju pjevačke dionice gotovo bez repa, pjesme za „razmišljologe“ ili pjesme za „otkačiti se“.. Jedno je jasno publika može očekivati nešto drugačije.

Album #SBURNNDU ima 8 pjesama i mnogo gostiju i poznatih lica što će zasigurno obradovati publiku. Kad je u pitanju tehnička i ilustrativna podrška albumu publiku bi mogao iznenaditi i sami cover albuma jer je on vrlo kontroverzno urađen iako iza sebe ima jasnu poruku i značenje. 

Dva najavna singla sa spotovima su već izašli:

Video: BRZI GRAD · MAKK, HERON · OFFICIAL VIDEO
Video: SBURNNDU INTRO · MAKK · OFFICIAL VIDEO
 
Treći single sa spotom izlazi na današnji dan (03.06) u ponoć i može se pronaći na linku:
Kopirati
Drag cursor here to close