Domaće snage

Mostar Summer Fest počinje uz domaće bendove na pozornci!

Kultura / Glazba | 30. 05. 2014. u 05:51 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz već najavljeni službeni line up Mostar Summer Festa, iz organizacijskog tima poručuju kako su ponosni reći da će i ovaj Fest početi sa svirkom domaćih bendova na glavnoj pozornici.

Tako će publika u petak 27.6. uz Marčela i Iskaz, Brkove te Bajagu i Instruktore od ranih večernjih sati moći slušati i mladi hercegovački band ''Nešto Između'', priopćeno je.

''Tražili smo jedan mladi domaći bend koji je na dobrom putu prema afirmaciji i za kojeg smatramo da zaslužuje dijeliti pozornicu s nekim od vodećih glazbenih imena regije.

Bend ''Nešto Između'' koji već u prvoj godini svog djelovanja ima autorsku pjesmu 'Vraćam se'' za koju su snimili i spot, se pokazao kao pravi izbor i sigurni smo da će uspjeti svoju energiju s pozornice prenijeti na publiku'', poručili su organizatori Festa.

Drugu večer Festivala 28.6. će, uz Edo Maajku, Jinxe i Partibrejkerse nastupiti grupa ''Predgrađe'' koja će publiku podignuti na noge izvedbama pop-rock hitova.

Ime su dobili po pjesmi 'Rođen u predgrađu'' punk grupe Etiopija iz Srbije. Mogu se pohvaliti da nastupaju već punih 25 godina, točnije još od 1989. godine, a njeni osnivači su još uvijek dio benda.

''Ono što nam je drago reći jeste da smo uz našeg generalnog partnera - Bavaria pivo, uspjeli omogućiti publici da se 27. i 28.6. zabavljaju do kasno u noć, a samim time ćemo Festivalska vrata otvoriti već u poslijepodnevnim satima kako bi se svi posjetitelji mogli kroz druženje u chill out zoni zagrijati za pet, šest sati sjajnih nastupa naših izvođača jer #TiSiFest!'', dodali su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close