19. i 20. srpnja

Mostar spreman za najveću bh. blues & rock smotru

Od Henrik Freischladera, njemačkog gitarskog virtuoza, preko američkih blues zvijezda Lucky Petersona & The Organization, do Gorana Bareta i Majki i Električnog orgazma, sigurno je da će to biti dva posebna dana u Mostaru ispunjena fantastičnim muzic
Kultura / Glazba | 18. 07. 2018. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku su posljednje tehničke pripreme za početak najveće bosanskohercegovačke blues/rock smotre. U dva programska dana vidjet ćemo sedam bendova i dvije promocije albuma.
 
Od Henrik Freischladera, njemačkog gitarskog virtuoza, preko američkih blues zvijezda Lucky Petersona & The Organization, do Gorana Bareta i Majki i Električnog orgazma, sigurno je da će to biti dva posebna dana u Mostaru ispunjena fantastičnim muziciranjem.
 
Mostar Blues & Rock Festival će se ove godine ponovo održati na velikoj sceni, u prostoru Sportskog centra 'Kantarevac', u središtu grada.
 
U prodaju su puštene dnevne i festivalske ulaznice kako bi ih svi zainteresirani mogli na vrijeme kupiti. Cijena festivalske ulaznice je 25 KM, a dnevne 15 KM.
 
Ulaznice se mogu kupiti putem mreže kupikartu.ba, odnosno u njenim poslovnicama, a prodajna mjesta za Mostar su: Muzički centar Pavarotti, Caffe Coco Loco, Black Dog Pub, Cafe Publika i Night Bar Duradžik, odnosno na ulazu u SC „Kantarevac“ na dan održavanja od 20 sati.
 

16. Mostar Blues & Rock Festival - program

19.7.'18 – SC „Kantarevac“ Mostar – 20:30 sati
- Henrik Freischlader Band (DE)
- Lucky Peterson & The Organization ft. Tamara Tramell (USA)
- Goran Bare i Majke (CRO)
 
20.7.'18 – SC „Kantarevac“ Mostar – 20:30 sati
- Mostar Rock School (BiH)
- Zona B (SRB)
- Todd Sharpville Band (UK)
- Električni orgazam (SRB)

Kopirati
Drag cursor here to close