Mostar

Mostar Rock School rasplesao Pavarotti

Pored obrada hitova svjetskih poznatih izvođača kao što su Metallica, The Pixies, Guns N' Roses, AC/DC i mnogih drugih, bendovi su pripremali i autorska djela.
Kultura / Glazba | 28. 02. 2019. u 22:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Muzičkom centru 'Pavarotti' večeras je održan treći od pet programskih koncerata Mostar Rock School u sklopu školske 2018/2019. godine. Tema večerašnjeg koncerta bila je muzika iz 80-tih.

Publika je imala priliku vidjeti 18 bendova koji su na zadatcima radili četrdesetak dana, od kojih je bilo 14 session bendova, dva benda s akademskog odjela i dva akustična benda koji su nastupili van natjecateljskog djela.

Pored obrada hitova svjetskih poznatih izvođača kao što su Metallica, The Pixies, Guns N' Roses, AC/DC i mnogih drugih, bendovi su pripremali i autorska djela.

Session bend s najboljom autorskom pjesmom osvojit će snimanje singla u DK studiju Rock škole Mostar.

Mostar Rock School je tvornica zvuka koja iz godine u godinu iznjedri novu generaciju potkovanih talenata, mjesto razmjene i saradnje, klub profesionalnih glazbenika, platforma podrške s lepezom servisa za mlade glazbenike i bendove u usponu.

U šest  godina postojanja, Mostar Rock School je organizirala niz aktivnosti, od čega 92 koncerta (programski, promotivni, jam session), sudjelovala je na šest međunarodnih razmjena mladih (Makedonija, Slovenija, Austrija, Srbija, Francuska),  kroz svoj program ugostila velika svjetska imena kao što su Marc Ford (gitarista legendarnih Black Crowes – SAD) i „Ten Years After“ (VB), Innes Sibunn, Senad Šuta (Dubioza Kolektiv), Damir Urban (HR), Vasil Hadžimanov Band (SRB) , Lord Bishop Rocks (SAD) i Audiowolf (NJEM), Brian Eno (Eng), te uspjela steći nadasve pozitivan imidž, kako u Mostaru, tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini.

 

Kopirati
Drag cursor here to close