Mostar Open City

Ljeto u Mostaru nije završeno: Hip hop dvojac oduševio u Starom gradu

Ispred Hamama u Starom gradu nastupio je hip hop dvojac Who See, uz pomoć S.One&Mayer koji su prethodili reperima s juga.
Kultura / Glazba | 10. 09. 2021. u 23:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak večer nastavljen je bogat program manifestacije Open City Mostar.

Ispred Hamama u Starom gradu nastupio je hip hop dvojac Who See, uz pomoć S.One&Mayer koji su prethodili reperima s juga.

Who See je crnogorski hip-hop dvojac iz Kotora. Njegovi članovi su Dedduh ili Deda iz Kotora i Noyz iz Herceg Novog. Poznati su po hitovima: ''Đe se kupaš'', ''Koji sam ja meni kralj'', ''Bar – Bari'' itd.

Koncert je počeo u 20 sati, a publika je uživala do dugo u noć.

Foto: Bljesak.info / Nastup hip hop dvojca Who See u Mostaru

Večeras je također na mostarskoj Šetnici nastupala i dobro poznata lokalna grupa 45 Stepeni, koja svira rock'n'roll i pop repertoar.

Sutra publiku u Mostaru na Kantarevcu u 20:00 sati očekuje koncert Tončija Huljića & Madre Badessa iz Hrvatske, a ispred Hamama će za zabavu biti zadužen DJ Bosk - također od 20:00 sati.

Podsjetimo, Open City Mostar organizira se na deset lokacija u Mostaru, a riječ je o prije svega glazbenom, ali i kulturnom, umjetničkom i edukativnom događaju u kojemu će se osim koncerata koji su glavni događaji, organizirati i panel diskusije s umjetnicima i konferencije, predstave lokalne produkcije, umjetnička rezidencija te prezentacije škola.

Foto: Bljesak.info / Nastup hip hop dvojca Who See u Mostaru

Open City Mostar svečano je otvoren 1. rujna koncertom Simfonijskog Orkestra Mostar na šetnici uz park Zrinjevac, a završava 22. rujna.

Kopirati
Drag cursor here to close