''Evo, činim sve novo!''

Mostar: Mladi pjesmom slavili Boga

Već treću godinu za redom župa sv. Ivana Apostola i Evanđelista organizirala je veliki koncert duhovne glazbe: ''Evo, činim sve novo!''
Kultura / Glazba | 08. 05. 2018. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesmom i plesom mladi iz župe sv. Ivana Apostola i Evanđelista iz Mostara u utorak su slavili Gospodina.

Naime, već treću godinu za redom župa sv. Ivana Apostola i Evanđelista organizirala je veliki koncert duhovne glazbe: ''Evo, činim sve novo!''. Uistinu, nešto posebno i novo na ovim prostorima.

''Večeras se na župnom igralištu održao koncert duhovne glazbe,  pod motom koji je uzet iz knjige Otkrivenja 'Evo, činim sve novo!'. U ovoj poruci krije se i smisao našega slavljenja i druženja. Svojom pjesmom i svojim životom, sviranjem i pjevanjem članovi župnih zborova i bendova doprinose  slavljenju Boga. 'Evo činim sve novo!' ujedno je i poziv na promjenu života. Da naš život bude promjena na bolje, da od svog života učinimo nešto novo Bogu drago tj. da upoznamo svoju vrijednost pod Božjom kapom i da svoje talente i svoje darove možemo  pružiti i drugima'', rekao je župni upravitelj ove župe don Mladen Šutalo.

Dodao je da su u Župi zapravo htjeli jednim danom, pod vidom duhovnog koncerta, zahvaliti mladima za trud i rad, te da njihova pjesma i angažman budu prepoznati među drugima.

Inače, večeras su nastupili župni bendovi i zborovi iz župe sv. Ivana: VIS BIOS, VIS Ljubljeni učenik, VIS Otkrivenje, župni zbor sv. Ivana, zbor mladih Aquila, dječji zbor Anđeli sv. Ivana te dragi gosti iz Županje, Zbor mladih Aeternum.

Kao i dosada svi posjetitelji su, uz ugodne zvuke, uživali i u besplatnom roštilju koji su pripremili članovi BIOS-a. Osim što su plesali i pjevali, najmlađi posjetitelji zabavili su se prigodnim igrama.

Kopirati
Drag cursor here to close