In memoriam

Mostar: Kolege se koncertom prisjetile Milana Mije Đereka

In memoriam koncert održan je u HNK Mostar, a za vrijeme koncerta na videozidu su bili prikazani trenuci iz Mijinog života.
Kultura / Glazba | 28. 05. 2019. u 22:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti Studija glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru organizirali su koncert u sjećanje na Milana Miju Đereka.

In memoriam koncert održan je u HNK Mostar, a za vrijeme koncerta na videozidu su bili prikazani trenuci iz Mijinog života.

Jakov Grizelj, student studija Glazbene umjetnosti u Mostaru kaže kako je ovo za njega bila dirljiva večer.

''Ovo je bio jedan od najdostojanstvenijih koncerata na kojemu sam nastupio. Pjevalo se srcem, uživalo se, bila je to prava harmonija i imam osjećaj da je i Mijo pjevao s nama. Sjećali smo se njegovih najboljih trenutaka kroz videoprojekciju, a kad vidite kako se smijao i uživao - za mene je to definicija sreće. Svi koji su večeras nastupili su studenti Glazbene umjetnosti na FPMOZ u Mostaru'', rekao je Grizelj za Bljesak.

Mala scena HNK Mostar je bila premala da uđu svi kako bi poslušali i pogledali program koji je pripremljen. Tijekom izvođenja pjesama, a pogotovu tijekom projekcija fotografija bilo je mnogo suza njegovih prijatelja, rodbine i nastavnog osoblja kojima su fotografije ostale kao lijepa sjećanja na uzornog sina, prijatelja, studenta.

Podsjećamo, Đerek je život izgubio u teškoj prometnoj nesreći u ožujku ove godine na magistralnoj cesti Mostar - Široki Brijeg, na brdu Žovnica. U toj nesreći sudjelovalo je pet automobila, a u jednom od njih bio je i Milan Đerek koji je podlegao od zadobivenih ozljeda.

Kopirati
Drag cursor here to close